adminból berakott kép ide jön


Érintőkijelző

Intelligens interfész az intelligens gépekhez

Legújabb generációs termékeivel a Comac lehetőséget kínál arra, hogy a gép fedélzetén legyen érintőképernyős kijelző.  Ennek a technológiának számos előnye van; Valójában a kijelzőt úgy lehetne leírni, mint egy igazi „ funkció -engedélyezőt”. 

Egy érintéssel vagy kézmozdulattal módosíthatók a működési paraméterek és ellenőrizhető a gép működési állapota. A kijelzők tökéletesen illeszkednek a gépek kialakításába, és olyan helyeken helyezkednek el, ahol kényelmesek, mégis védettek. Például az érintőképernyővel felszerelt padlótisztítóknál a kezelő egyetlen érintéssel kiválaszthatja, hogy Eco , Standard vagy Plus üzemmódban dolgozzon.mód. 

Ezen módok mindegyike bizonyos mennyiségű vizet, mosószert és nyomást használ, így a gép hatékonyan használható különböző tisztítási körülmények között; ez elkerüli a pazarlást és vizet takarít meg, lehetőség szerint csökkenti a fogyasztást, és ahol szükséges, növeli a tisztítási teljesítményt.
A tolatókamerával felszerelt gépeknél a kezelő egy egyszerű mozdulattal megtekintheti a gép hátulját, hogy teljes biztonságban ellenőrizze a tisztítási művelet és/vagy a manőver eredményét anélkül, hogy tárgyakkal ütközne. Végül a kezelő megtekintheti az oktatóvideókata műszak végén a megfelelő karbantartásért, ami megkönnyíti a műveletet, és lehetővé teszi, hogy a gépet általában nem használó kezelők is elvégezhessék.


Érintőkijelző
 

előnyök

  • Felhasználóbarát
  • Kevesebb képzés szükséges a padlósúroló használatához
  • Az üzemmód kiválasztása egyetlen érintéssel
  • Fedélzeti oktatóvideók

Érintőkijelzővel elérhető gépek

Padlósúrolók

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással