adminból berakott kép ide jön


Excenteres súroló

Maximális teljesítmény, rendkívüli sokoldalúság és csökkentett fogyasztás

Az orbitális technológiát alkalmazó Comac padlósúrolók és egytárcsás gépek rendkívül sokoldalú gépek, amelyek egyaránt alkalmasak nagy igénybevételű tisztításra és könnyebb karbantartási műveletekre.

Ezeknek a gépeknek a fejei mikro orbitális mozgást alkalmaznak , amely nagy mennyiségű energiát fejt ki a padlóra, így rövid időn belül egyenletes és hatékony eredmény érhető el . Az orbitális kefefej mechanikai hatásának hatékonysága speciális csiszolópárnák használatával kombinálva lehetővé teszi a tisztítószerek használatának csökkentését, illetve bizonyos esetekben teljesen megszüntetését. 

Az oszcillációk nagy száma amelyek az orbitális technológia által generálva optimális tisztítási eredményeket tesznek lehetővé. Ezen túlmenően csökken a tisztítási műveletekhez felhasznált víz- és energiafelhasználás, így a költségek a környezet kímélése mellett csökkennek .
A Comac kulcsfontosságú szempontja a kezelő kényelme , ezért az összes orbitális technológiát alkalmazó padlótisztítót kifejezetten erre az alkalmazásra tervezett rezgéscsillapító rendszerrel látták el. Eközben az egytárcsás gépeknél a roto-orbitális mozgás körkörös oszcillációi hozzájárulnak a gép stabilitásának növeléséhez , könnyűvé és könnyen kezelhetővé téve a gépet. Az alátét típusának megválasztása lehetővé teszi, hogy az orbitális gépek rendkívül sokoldalúak legyenek az optimális teljesítmény érdekében különféle padlótípusokon. A Comac orbitális egytárcsás gépek és padlótisztítók ideális megoldást jelentenek makacs és enyhe szennyeződések esetén is, ezért alkalmasak ipari és egészségügyi környezetben, iskolákban, szupermarketekben és edzőtermekben történő használatra .


Excenteres súrolás
 

előnyök

  • Kiváló sokoldalúság a speciális párnák kiválasztásának köszönhetően bármilyen típusú padlón és bármilyen környezetben
  • Magas szintű teljesítmény, amely az orbitális gépeket különösen alkalmassá teszi nagy igénybevételű műveletekre
  • A mosószer-oldat csökkentett fogyasztása bizonyos esetekben tisztítószer nélkül is működhetnek
  • Homogén tisztítási eredmény a betét teljes felületén
  • A téglalap alakú betéttel ellátott gépek hatékonyan tisztítanak a falak mentén és a legnehezebb sarkokban is
  • Az orbitális mozgás nem hoz létre oldalsó fröccsenést, és a vizet a munkaterületen belül tartja, megakadályozva az oldat szétszóródását
  • Víz-, mosószer- és energiafogyasztás csökkentése a hatékony orbitális mozgásnak köszönhetően

Excenteres gépek

Padlósúrolók
Egytárcsás súrológépek

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással